WYŻYWIENIE

Nowa stołówka, nowy wymiar wyżywienia!
Zapraszamy!
 

Dieta lekka, zbilansowana, korzystanie wpływająca na samopoczucie naszych gości i efektywność treningów to nasz główny priorytet, a nasze nowe możliwości są ogromne.
Posiłki są przygotowywane w piecach konwekcyjnych, beztłuszczowo i zdrowo. Serwowane dania dzięki nim są soczyste, zachowując przy tym swoje najcenniejsze wartości odżywcze i wyjątkowe walory smakowe.
Na naszych gości czeka także wiele udogodnień, takich jak: nowa funkcjonalna przestrzeń, wyspy kawowe, bufet sałatkowy czy nowoczesny system klimatyzacji obiektu.

 
Dzięki naszej doświadczonej załodze (w tym technologom i sprawdzonym kucharzom) kompozycja jadłospisów spełniających wysokie wymagania klientów, to dla nas tylko kolejne  doświadczenie. Wierzymy, że nasz zespół specjalnie przeszkolonych osób sprosta tym wyzwaniom.
 
Stawiamy także na ekologię i rozwiązania ulepszające ergonomię pracy. Nasza kuchnia to nowoczesna kuchnia bezodpadowa. Maszyna kompostująca resztki żywności zmniejsza objętościowo do 90% w ciągu 24 godzin, a powstały kompost, można ponownie wykorzystać w różnych zastosowaniach w ogrodnictwie.
 
Elektroniczny dostęp do stołówki oraz bliskość Centrum Obsługi Klienta mają usprawnić i umilić pobyt naszych klientów.
 
Serwowane dania, w cenie 35 zł każdy:
  •     Śniadania w formie bufetu szwedzkiego
  •     Obiady – dwa dania do wyboru w tym też danie wegetariańskie, bufet sałatkowy do własnej kompozycji a także gotowe kompozycje surówek oraz słodki deser
  •     Kolacje w formie bufetu szwedzkiego
Jesteśmy do Państwa dyspozycji siedem dni w tygodniu.
 
Godziny wydawania posiłków.
  • Śniadania: 7.00 - 9.00
  • Obiady: 13.00 - 15.30
  • Kolacje: 18.00 - 20.00
 
Kontakt do Działu Żywienia:
Kierownik – Małgorzata Krajewska, 609 318 079, e-mail
Paulina Frantz-Weihs, tel. 453 695 686, e-mail
Bartosz Kapusta, tel. 693 630 021, e-mail
Zapytania ofertowe: e-mail
 
Krótko o inwestycji.
Nazwa inwestycji: „Rozbudowa i przebudowa stołówki oraz zaplecza kuchennego w budynku Sportowiec".
Zakres prac objął między innymi rozbudowę sali konsumpcyjnej, gruntowną przebudowę zaplecza kuchennego wraz z nowym wyposażeniem technologicznym oraz budowę zaplecza cateringowego. Roboty budowlane polegały na rozbudowie i przebudowie kuchni oraz objęły dostawę i instalację urządzeń oraz wyposażenia kuchni.
 
Inwestycja finansowana ze środków budżetu Województwa Lubuskiego.
Kwota dofinansowania: 9 247 647,00 zł.
Okres realizacji inwestycji: październik 2023 - wrzesień 2024.
Generalny wykonawca: Commercial Networks Service Sp. z o.o. Zielona Góra.
  • 26-03-2014
  • Autor: Użytkownik Administracyjny
  • drukuj
  • PDF
  • poleć
  • Logo: RSS
  • Logo: Facebook
  • Logo: YouTube
Wojewódzki Ośrodek Sportu i Rekreacji imienia Zbigniewa Majewskiego w Drzonkowie
Logo: Biuletyn Informacji Publicznej
System e-Usług
Baner: Baner partnerów 1Baner: Baner partnerów 2Baner: Baner partnerów 3Baner: baner_zgrana rodzina
  • Baner: LOTTO
  • Baner: LUBUSKIE WARTE ZACHODU
  • Baner: LUBUSKA FEDERACJA SPORTU
  • Baner: ZKS PIĘCIOBÓJ
  • Baner: MINISTERSTWO SPORTU
  • Baner: BLASZCZYK_TENIS
  • Baner: WOPR
  • Baner: START
  • Baner: TKKF
  • Baner: RPO 2020
  • Baner: Marta_Lindow
  • Baner: Marta_ESAB
  • Baner: Marta_Europejska Akademia Sportu
  • Baner: Euroregion Sprewa Nysa Bóbr