Nowa stołówka, nowy wymiar wyżywienia!
Zapraszamy!
Dieta lekka, zbilansowana, korzystanie wpływająca na samopoczucie naszych gości i efektywność treningów to nasz główny priorytet, a nasze nowe możliwości są ogromne.
Posiłki są przygotowywane w piecach konwekcyjnych, beztłuszczowo i zdrowo. Serwowane dania dzięki nim są soczyste, zachowując przy tym swoje najcenniejsze wartości odżywcze i wyjątkowe walory smakowe.
Na naszych gości czeka także wiele udogodnień, takich jak: nowa funkcjonalna przestrzeń, wyspy kawowe, bufet sałatkowy czy nowoczesny system klimatyzacji obiektu.
Dzięki naszej doświadczonej załodze (w tym technologom i sprawdzonym kucharzom) kompozycja jadłospisów spełniających wysokie wymagania klientów, to dla nas tylko kolejne doświadczenie. Wierzymy, że nasz zespół specjalnie przeszkolonych osób sprosta tym wyzwaniom.
Stawiamy także na ekologię i rozwiązania ulepszające ergonomię pracy. Nasza kuchnia to nowoczesna kuchnia bezodpadowa. Maszyna kompostująca resztki żywności zmniejsza objętościowo do 90% w ciągu 24 godzin, a powstały kompost, można ponownie wykorzystać w różnych zastosowaniach w ogrodnictwie.
Elektroniczny dostęp do stołówki oraz bliskość Centrum Obsługi Klienta mają usprawnić i umilić pobyt naszych klientów.
Serwowane dania, w cenie 35 zł każdy:
- Śniadania w formie bufetu szwedzkiego
- Obiady – dwa dania do wyboru w tym też danie wegetariańskie, bufet sałatkowy do własnej kompozycji a także gotowe kompozycje surówek oraz słodki deser
- Kolacje w formie bufetu szwedzkiego
Jesteśmy do Państwa dyspozycji siedem dni w tygodniu.
Godziny wydawania posiłków.
- Śniadania: 7.00 - 9.00
- Obiady: 13.00 - 15.30
- Kolacje: 18.00 - 20.00
Kontakt do Działu Żywienia:
Kierownik – Małgorzata Krajewska, 609 318 079, e-mail
Paulina Frantz-Weihs, tel. 453 695 686, e-mail
Bartosz Kapusta, tel. 693 630 021, e-mail
Zapytania ofertowe: e-mail
Krótko o inwestycji.
Nazwa inwestycji: „Rozbudowa i przebudowa stołówki oraz zaplecza kuchennego w budynku Sportowiec".
Zakres prac objął między innymi rozbudowę sali konsumpcyjnej, gruntowną przebudowę zaplecza kuchennego wraz z nowym wyposażeniem technologicznym oraz budowę zaplecza cateringowego. Roboty budowlane polegały na rozbudowie i przebudowie kuchni oraz objęły dostawę i instalację urządzeń oraz wyposażenia kuchni.
Inwestycja finansowana ze środków budżetu Województwa Lubuskiego.
Kwota dofinansowania: 9 247 647,00 zł.
Okres realizacji inwestycji: październik 2023 - wrzesień 2024.
Generalny wykonawca: Commercial Networks Service Sp. z o.o. Zielona Góra.